Accept
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Tape on Saten Deschis Nr.04- Standard

DISTRIBUIE PE

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 45 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 45 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,50 lei.


380,00 lei TVA inclus

Extensii Tape on Saten Deschis Nr.04- Standard

Informatii despre produs:

Tipul parului: 100% pãr uman, fãrã fibre, fara fire sintetice

Mai multe detalii

Lungime extensii de par VEZI CE LUNGIME TI SE POTRIVESTE
  • 50 cm
  • 55 cm
  • 60 cm
  • 65 cm
CompozitiePar natural

Extensii Tape on Saten Deschis Nr.04- Standard

Informatii despre produs:

Tipul parului: 100% pãr uman, fãrã fibre, fara fire sintetice

Extensiile pe banda adeziva, sunt un tip bland de extensie de par, deoarece nu se aplica pe baza de caldura. Datorita asa-numitei metode tip sandwich, parul propriu intre doua fire de banda este blocat. Datorita latimii mai mari, extensiile au o aderenta mai buna si sunt potrivite, de asemenea, pentru par natural fin. Dupa aproximativ 2 luni de purtare se necesita ridicarea lor. Pentru a utiliza din nou, aveti nevoie de noi adezive (benzi). Va oferim toate serviciile si produsele necesare. Daca extensia de par este bine intretinuta, poate fi ridicata in mod repetat.

Alege Academia Extensii de Păr!

Extensiile noastre de par sunt cel mai rapid si cel mai simplu mod de a adãuga volum si lungime parului. Aceste extensii de par sunt realizate din par 100% real Remy-prelucrate. Noi oferim cea mai bunã calitate par din Europa.Parul extensiilor provine de la donatori, este un par atent selectionat, de aceea poti sa-l vopsesti si sa-l coafezi cum vrei.

Intretinerea parului:

Pãstrati parul curat. Vã rugãm sã spãlati pãrul imediat dupã înot, spa, salã de gimnasticã, dans etc, pentru cã atunci când este murdar se pot acumula incurcaturile parului.Atentie atunci când pieptãnati. Pentru pieptanare foloseste o perie din par natural sau un pieptene cu zimti rari. Extensiile trebuie sã fie separate suvita cu suvita de 2,3 ori pe sãptãmânã. Rulati degetele între rândurile de par separate, aceasta protejeazã împotriva incurcaturilor si asigurã extensile sa rãmânã în stare perfecta!

  • Garantãm 100% pãr uman.
  • De înaltã calitate, pret foarte competitiv.

Sfaturi utile

Se trateazã extensiile cu aceeasi grijã ca pe propriul pãr.

Dacã aveti întrebãri, vã rugãm sã ne contactati prin e-mail sau telefonic.