Accept
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Micro Stick Negru Natural Nr.01b - Standard

DISTRIBUIE PE

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 40 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 40 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,00 lei.


150,00 lei TVA inclus

Extensii Micro Stick Negru Intens Nr.01b - Standard

Informatii despre produs:

Tipul parului: 100% pãr uman, fãrã fibre, fara fire sintetice

Cantitate: 50-100 suvite/set (Vã recomandãm 1-2 set-uri pentru un păr bogat)

Mai multe detalii

Lungime extensii de par VEZI CE LUNGIME TI SE POTRIVESTE
  • 50 cm
  • 55 cm
  • 60 cm
  • 65 cm
  • 50
  • 100
CompozitiePar natural

Extensii Micro Stick Negru Intens Nr.01b - Standard

Informatii despre produs:

Tipul parului: 100% pãr uman, fãrã fibre, fara fire sintetice

Cantitate: 50 suvite/set (Vã recomandãm 1-2 set-uri pentru un păr bogat)

Cheratină Tip Stick extensii de păr oferă acea grosime suplimentar pentru a creă un aspect natural și voluminos. Pot fi vopsite, coafate, ondulate că pe propriul nostru par. Cheratină este cel mai sigur, agentul de legare natural și nu va cauza deteriorarea și alunecarea pe parul tau natural.  
Extensiile de păr sunt fire de păr individuale care sunt lipite impreuna pe capete de un adeziv cu proteină din cheratina. Acest tip de extensii se aplică cu ajutorul: micro inele, tuburi, care sunt conectate la secțiunea individuală a șuviței de păr. 

Ele dureaz„ aproximativ între 8-12 luni. Se recomanda întreținerea la 3 luni evitând încurcătură extensiei de păr prin alunecare.  
Acest tip de extensii pot fi ușor de montat prin utilizarea unui patent.
 
Inainte de aplicare, va recomandam că parul dumneavoastră să fie curat, se poate utiliza balsam sau orice alt produs de baza uleioasa.

Alege Academia Extensii de Păr!

Extensiile noastre de par sunt cel mai rapid si cel mai simplu mod de a adãuga volum si lungime parului. Aceste extensii de par sunt realizate din par 100% real Remy-prelucrate. Noi oferim cea mai bunã calitate par din Europa.Parul extensiilor provine de la donatori, este un par atent selectionat, de aceea poti sa-l vopsesti si sa-l coafezi cum vrei.

Intretinerea parului:

Pãstrati parul curat. Vã rugãm sã spãlati pãrul imediat dupã înot, spa, salã de gimnasticã, dans etc, pentru cã atunci când este murdar se pot acumula incurcaturile parului.Atentie atunci când pieptãnati. Pentru pieptanare foloseste o perie din par natural sau un pieptene cu zimti rari. Extensiile trebuie sã fie separate suvita cu suvita de 2,3 ori pe sãptãmânã. Rulati degetele între rândurile de par separate, aceasta protejeazã împotriva incurcaturilor si asigurã extensile sa rãmânã în stare perfecta!

  • Garantãm 100% pãr uman.
  • De înaltã calitate, pret foarte competitiv.

Sfaturi utile

Se trateazã extensiile cu aceeasi grijã ca pe propriul pãr.

Dacã aveti întrebãri, vã rugãm sã ne contactati prin e-mail sau telefonic.