Accept
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Scopul nostru este de a ne asigura ca d-voastra cumparati cu incredere de la noi, de aceea suntem incantati sa va oferim posibilitatea de a returna sau schimba bunurile achizitionate de pe site-ul nostru.

Constatam ca avem rate foarte scazute de returnare si suntem mandrii de extensiile de par de inalta calitate pe care le oferim, dar suntem conviinsi ca in unele cazuri, poate aparea dorinta de schimbare sau returnare iar noi suntem fericiti sa va ajutam.

Produsele pot fi schimbate sau returnate in conditiile in care nu au fost desigilate, purtate, vopsite , decolorate, ondulate, indreptate, tunse, falsificate, etc. In caz contrar returul sau schimbul va fi refuzat pe motive de igiena.

Daca doriti sa renuntati sau sa schimbati unul sau mai multe produse achiztionate de pe site-ul nostru, si produsul d-voastra se incadreaza in categoria produselor eligibile pentru retur sau schimb, va rugam sa ne anunati in scris, la adresa de mail retur@academiaextensiidepar.ro, in termen de 14 zile , sau telefonic la numarul 0787320900

Clientul este responsabil pentru toate costurile de transport generate de returul sau schimbul produselor. Iar daca a beneficiat initial de transport gratis, in caz de retur i se va retine acesta suma.

Contravaloarea marfii returnate se va platii in termen de maxim 14 zile lucratoare, prin virament bancar conform informatiilor transmise de catre client.In acest sens Clientul va comunica in scris, la adresa de mail retur@academiaextensiidepar.ro, contul IBAN, Banca si numele complet al titularului de cont, in vederea efectuarii transferului.

Inainte de a trimite coletul de retur, trebuie sa va asigurati ca produsele  sunt in aceiasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original si cu etichetele intacte.

Returul se va face prin curier la adresa : Str. Drumul Sarii, nr. 144, Cod Postal 040255, Mun.Bucuresti, destinatar SC DAIRY BEAUTY BY SINCA SRL

Nu acceptam retururile prin posta