Accept
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Termeni si Condiții

UTILIZATORII / CLIENTII sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site.

Termenii si Conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale, aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si Conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului Site,aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti Utilizatorii sau Clientii.

Prin accesarea Site-ului Utilizatorii consimt sa respecte Termenii si Conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

1. DEFINITII SI TERMENI

VANZATOR - SC ACADEMIA EXTENSII DE PAR SRL

CLIENT - reprezinta persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul, care a acceptat Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site si care a initiat si finalizat o comanda.

UTILIZATOR - orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul si care si-a dat acordul cu privire la Termenii si Conditiile Generale, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CUMPARATOR - persoana fizica sau juridica care si face un cont pe Site si efectueaza o Comanda.

SITE - domeniul www.academiaextensiidepar.ro 

COMANDA - reprezinta un document electronic generat ca urmare a accesarii site-ului de catre un CLIENT , ce intervine ca forma de comunicare intre SC DAIRY BEAUTY BY SINCA SRL . si Client

CONTRACT- reprezinta o comanda confirmata de catre SC DAIRY BEAUTY BY SINCA SRL., prin care SC DAIRY BEAUTY BY SINCA SRL. este de acord sa livreze Clientului produse, iar clientul este de acord sa efectueze plata acestora prin una din modalitatile de plata oferite de Site.

UTILIZARE ABUZIVA - reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si a legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate aduce prejudicii SC DAIRY BEAUTY BY SINCA SRL.

COMENZI SI STOCURI

Clientul poate efectua comenzi pe site prin adaugarea produselor in cosul de cumparaturi.  Odata adaugat in cosul de cumparaturi produsul este disponibil pentru a fi cumparat in masura in care exista stoc disponibil.

Cumparatorul are obligatia ca sa furnize informatii corecte, complete si adevarate la momentul plasarii Comenzii.

Se considera incheiat contractul intre Vinzator si Cumparator in momentul in care este emisa facura fiscala.

Livram doar produsele in limita stocului disponibil, in cazul in care  nu avem un produs pe stoc ne asumam raspunderea de a anunta Cumparatorul.

Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele modificari care pot  aparea in stoc pe parcursul procesului de cumparare.

Unele caracteristici sau preturile produselor prezentate pe site pot fi modificate de catre SC DAIRY BEAUTY BY SINCA SRL. fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SC DAIRY BEAUTY BY SINCA SRL. face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Toate tarifele produselor de pe site sunt exprimate in lei ( RON) si includ T.V.A.

Vanzatorul poate anula Comanda facuta de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara ca vreo parte sa poata pretinde daune-interese celeilalte parti in cazul in care se plateste cu cardul, iar banca emitenta a cardului cumparatorului nu accepta tranzactia sau procesatorul de carduri cu care lucreaza SC DAIRY BEAUTY BY SINCA SRL. nu valideaza tranzactia sau datele furnizate de Client sunt incomplete sau incorecte.

PROMOTII

Reducerile si promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil si nu sunt cumulative.Se pastreaza intodeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

CONFIDENTIALITATE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC DAIRY BEAUTY BY SINCA SRL. se obliga sa foloseasca datele, furnizare de d-voastra, doar in scopul declarat al acestui Site.

LIVRAREA

Termenul de livrare se va calcula  din momentul plasarii comenzii ( pentru modalitatea de plata ramburs) respectiv a confirmarii platii (pentru plata cu cardul) si este de 24/48 ore. Acest termen este orientativ putand aparea modificari care nu tin de SC DAIRY BEAUTY BY SINCA SRL

Livrarea se face de catre Curier, la adresa mentionata de Cumparator.

Raspunderea pentru deteriorarea coletului pe parcursul livrarii ii revine firmei de curierat.

RETUR

Conform legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul de a se retrage din contract, in termen de 14 zile calendaristice din momentul din care a intrat in posesia produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Cheltuielile de returnare vor fi suportate strict de catre client. In cazul returnarii unui produs care a beneficiat de livrare gratuita, Cumparatorul i se va scadea suma aferenta transportului.

Anuntati returul la adresa de mail retur@academiaextensiidepar.ro  sau telefonic la numarul 0787320900

Daca doriti returnarea unui produs si inlocuirea acestuia cu altul, taxa de transport va fi suportata de d-voastra.

Deoarece culoare extensiilor afisata pe site difera de la un monitor de calculator la altul , in functie de modul in care acesta a fost calibrat nu ne asumam raspunderea pentru eventuale diferente de contrast sau reflex care pot aparea. In schimb putem ajuta Cumparatorul sa isi aleaga culoare potrivita.

Contravaloare marfii returnate se va platii in termen de maxim 14 zile lucratoare, prin virament bancar conform informatiilor trimise de catre Client.

In acest sens Clientul va comunica in scris contul IBAN, Banca si numele complet al titularului de cont, in vederea efectuarii transferului. Vanzatorul nu se face raspunzator de trimiterea eronata sau incompleta a datelor pentru efectuarea platilor aferente produselor returnate.

Inainte de a trimite coletul de retur trebuie sa va asigurati ca produsul este in aceiasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original,cu toate accesoriile, etichetele intacte si toate documentele care l-au insotit). Returul se va face prin curier la adresa mentionata.Nu acceptam returul prin Posta. In cazul in care produsul returnat nu este in stare corespunzatoare, returul va fi refuzat din motive de igiena.

GARANTII

Nu ne asumam responsabilitatea pentru montarea extensiilor de tip TAPE , KERATINA sau CUSUTE. Va recomandam montarea lor intr-un salon profesionist sau de catre echipa noastra de specialisti ( www.dbacademy.ro ), pentru a avea garantia ca extensiile vor fi corect aplicate.

Toate extensiile noastre sunt confectionate din par uman, calitate Remy. Se pot coafa, intinde, ondula( daca se foloseste placa de par sau ondulatorul, se recomanda ca temperatura sa nu fie mai mare de 180 grade), vopsi ( se recomanda vopsirea cu o vopsea fara amoniac pentru a se evita ruperea legaturilor din firul de par).

Atentie, nu decolorati extensiile de par.

Extensiile de par trebuie intretinute corespunzator.

PERIAJUL extensiilor de par trebuie sa se face zilnic. Se recomanda pentru inceput sa se aleaga corect calea dupa care periajul sa se efectueze de la varfuri si gradat spre radacina. Daca  periati de la radacina spre varfuri veti trage de legaturi si le veti incurca.

Este important sa periati parul inainte de culcare pentru a prevenii incurcarea lor.

Evitati perierea cand parul este ud deoarece este foarte fragil si riscati sa il rupeti.

SPALATUL

In timp ce spalati parul asigurati-va ca nu puneti un stres suplimentar pe modul de prindere.Ideal ar fi sa se spele intodeauna parul intr-o cabina de dus pentru ca astfel apa curge in directia in care creste parul.Daca spalati parul in cada sau cu capul in jos, parul se poate incurca.

Se recomanda folosirea unui sampon fara sulfiti, cu un PH echilibrat pentru a evita afectarea legaturilor din extensiile de par.

Samponul se aplica pe parul complet umed. Se maseaza usor pe scalp asigurandu-va ca nu se formeaza incalcituri.Apoi se maseaza usor pe restul parului de la mijlocul lungimii pe varfuri evitand incurcarea lui.

Balsamul se aplica de la mijlocul lungimii in jos, evitand scalpul si sistemul de prindere al extensiilor.

USCARE

Cand iesim din dus nu infasuram parul in prosop, in schimb strangem usor parul pentru a elimina surplusul de apa.

La sfarsit recomandam aplicarea unui ulei de par pe varfuri.

NU DORMIM CU PARUL UD

Soarele , apa si vantul deterioreaza parul.

Nu inotam in mare sau la piscina . Apa cu sare sau clor deterioreaza parul.