Accept
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Cum cumpar?

Puteti cumpara orice produs de la Academia Extensii de Par urmand acesti pasi simpli:

 • Dupa ce v-ati hotarat asupra produsului dorit, a optiunilor si eventual asupra cadourilor suplimentare care vor insoti buchetul/cosul/aranjamentul, apasati butonul “adauga in cos”.
 • In sectiunea Finalizare Comanda, completati datele de facturare, datele de livrare si scrieti mesajul care va acompania comanda dumneavoastra. Daca doriti sa ramaneti anonim, va rugam sa bifati casuta “anonim”. In cazul in care doriti ca livrarea sa fie facuta la aceeasi adresa specificata in sectiunea “date de livrare”, va rugam sa bifati “livrare la aceeasi adresa”.
 • Dupa ce toate campurile sunt completate, va rugam sa selectati metoda de plata (optiunea payU este preselectata si ideala daca platiti cu cardul de debit).
 • Daca sunteti de acord cu termenii si conditiile, bifati casuta “accept termenii si conditiile”
 • Dupa ce apasati pe butonul rosu “plateste”, veti fi redirectionat spre pasul final, unde puteti vedea un sumar al produselor comandate si suma totala de plata. 
 • Apasand butonul “confirmare comanda”, veti fi redirectionat pe o pagina securizata (https://) pentru a finaliza plata.
 • Dupa inregistrarea platii, comanda intra in sistem pentru a fi procesata.

Pentru comenzi telefonice, sunati la numarul de telefon 0754 00 12 13

Pentru comenzi prin email, va rugam sa ne scrieti la office@academiaextensiidepar.ro

Cum platesc?

Cityflowers va ofera mai multe metode de plata:

Plata online prin Libra Pay. Libra Pay este un procesator de plati online, gestionat de Libra Bank. Aceasta metoda de plata este destinata utilizatorilor posesori de carduri de debit VISA, Visa Electron sau MasterCard. 

Plata prin virament bancar. Plata se face in urmatorul cont:

S.C. ACADEMIA EXTENSII DE PAR S.R.L.
CUI: RO 12315468
Banca: Libra Internet Bank - Sucursala Ion Mihalache
Cont RON: RO25 BREL 0002 0000 000 0000
Cont EUR: RO24 BREL 0001 0000 000 0000
Cod SWIFT: BRELROBU

Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne trimiteti o copie scanata a ordinului de plata pe adresa de mail: office@academiaextensiidepar.ro

Plata la livrare. Plata la livrare este disponibila doar pentru comenzile telefonice sau prin email. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Cum livram?

Toate produsele de pe site pot fi livrate in Bucuresti in maxim 2 ore, iar in zonele limitrofe in maxim 3 ore. Puteti selecta, in momentul in care completati datele de livrare, urmatoarele intervale orare:

 • 09:00 – 13:00 (dimineata)
 • 13:00 – 17:00 (dupa amiaza)
 • 17:00 – 22:00 (seara)
 • 09:00 – 22:00 (toata ziua)

Dupa finalizarea comenzii, veti primi un email de confirmare sau, daca doriti, vi se va confirma telefonic (va rugam sa specificati acest lucru pe pagina de finalizare a comenzii, in campul “detalii privind livrarea”).