Accept
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Despre noi

Experiența noastră

Suntem furnizori PREMIER de extensii de par pentru majoritatea saloanelor din tara si strainatate oferind cele mai bune tipuri în extensii de par natural de cea mai buna calitate la cele mai avantajoase preturi.

Colaboram cu numeroase show-uri de fashion, moda si hair-styling in intreaga Europa. (Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Franta, Norvegia).

  • Calitate de top ale produselor
  • Suport online gratuit
  • Retur gratuit in 15 zile

6 motive pentru care sa alegi

Academia Extensii de Par

1. Avem peste 10 ani de experienta in montarea extensiilor de par, fiind printre primii care au introdus acest concept in Romania.

2. Garantia calitatii. Extensiile noastre sunt confectionate din par 100% natural, REMY, testate si selectate personal, pentru a asigura o calitate superioara.

3. Preturi competitive. Va oferim o gama variata de extensii din par natural la cele mai accesibile preturi de pe piata.

4. Montare profesionala. Exploram trend-urile si iti oferim cele mai bune sfaturi din experienta noastra. Va oferim servicii complete: montare extensii, tuns, vopsit.

5. Ai parte de suport si asistenta non-stop: te vom invata cum se intretin extensiile si cum pot fi coafate.

6. Livrare rapida oriunde in tara in 24 de ore.

Profesionalism

Apeleaza cu incredere la serviciile specialistilor nostri care iti vor propune tipul de extensii si culorile care te avantajeaza. Folosim doar extensii de cea mai inalta calitate pentru un efect maxim de frumusete. Suntem determinati sa satisfacem si cele mai exigente si pretentioase solicitari.

Echipa Acadenia Extensii de Par.